Medicinbold

Priser fra kr. 99,-

Medicinbold på 1 kg.

Medicinbold

En medicinbold kan åbne en helt ny verden af træningsøvelser for dig - bare du har kreativiteten med dig!


Medicinbolde er efterhånde ved at blive max populære indenfor træningsverdenen, da de nemt kan integreres i mange forskellige træningsformer såsom styrketræning, genoptræning og pulstræning.

Det man kan opnå ved at anvende en medicinbold i sin træning er, at træningen får tilført noget eksplosivt over sig og dermed bliver dit nervesystem virkelig kickstartet. En medicinbold muliggør, at du kan lave træningsøvelser som er svære at udføre i fitnessmaskiner og alligevel opnå en eksplosiv kraft og styrke.

Er du tilhænger af kropsvægtsøvelser, vil du med fordel kunne anvende en medicinbold i disse øvelser og deraf opnå en ekstra belastning. Du kan fx integrere den når du laver mavebøjninger ved, at du blot har medicinbolden liggende på brystet, så hver øvelse bliver tungere – og dermed mere effektiv.

De medicinbolde som vi sælger er af yderst høj kvalitet, da de produceres af TOGU, som er en af verdens førende producenter indenfor træningsudstyr. TOGU producerer efter de strengeste kvalitetskrav og leverer derfor nogle af de bedste medicinbolde på markedet.

Medicinboldene fås i følgende vægtklasser:
0,5 kg. - 1 kg. - 1,5 kg. - 2 kg. - 3 kg. - 4 kg. - 5 kg.

Materiale:
Medicinboldene er produceret i gummi, hvilket betyder, at de kan hoppe og dermed åbne op for endnu flere træningsmuligheder. De har desuden en non-slip overflade som gør, at de har en rigtig god kontakt med det underlag de bruges på.